W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Loading...
×
Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2 ose 3
  • Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Childhood of a Leader (2015) | Drame, Horror, Mister | Viti: 2015


Rreth filmit:

Një film që përkon me lindjen e fashizmit në shekullin e 20, jep jetën e një djaloshi të vogël amerikan që jeton në Francë në 1918. Babai i Preskotit po punon me delegatët e tjerë të qeverisë amerikane në krijimin e Traktatit të Versajës. Ajo ndodhi që ai u bë dëshmitar, e ndihmoi që lëkundte besimin e tij dhe ne do të jemi vëzhgues të lindjes së një egoje të madhe. Ky film jep sadopak një fëmijëri të çdo diktatori…është një parashtrim sesi formohet një portret i së ligës.

 

 

 The Walking Dead (2010) on IMDb

 

 

Untitled 1
Shenim: Komentet fyese dhe qe nuk kane lidhje me filmin nuk do te pranohen.