W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Loading...
×
Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2 ose 3

Një nëpunës banke duke mos pasur shumë sukses me gratë vjen në në posedim të një maskë misterioze e cila e transformon atë në personalitetin e tij të brendshme. E vendos në "Edge City", një qytet i madh amerikan me një problem të ndotjes dhe gangsterve, dhe "The Mask" nëpunësi i paaftë bëhet një super hero me aftësi të pazakonta në kërkim të drejtësisë dhe një kohë të mirë shumë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.8/10

  • Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3
Untitled 1
Shenim: Komentet fyese dhe qe nuk kane lidhje me filmin nuk do te pranohen.