W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Loading...
×
Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2 ose 3
  • Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Transformers: Age of Extinction (2014) | Aksion, Aventure, Fantashkencë | 29 tetor 2014


Rreth filmit:

Pas betejës në mes Autobotëve dhe Diseptikonëve që ndryshoj Çikagon, njerëzimi mendon se të gjithë alienët paraqesin kërcënim permanent. Herlod Atinxher, një agjent i CIA-s themelon një njësi që ju vihet pas alienëve. Por, del të mos jetë pikërisht ashtu, ngase ai në marrëveshje të fshehtë me Lokdaunin janë në kërkim të Optimus Prajmit. Kejd Jegër, një inxhinier pasi blen një kamion të vjetër dhe e eksploron ca e gjenë të vërtetën se ai është shndërrues, në fakt është Optimus Prajmi. Pas lajmërimimt nga miku i Jegërit, Lukasi që kishin gjetur një shndërrues, paraqitet ekipi i CIA-s “Tufani i Varrezave” për ta marr Optimusin dhe për ta ekzekutuar. Nga këtu ngjarjet fillojnë të rrjedhin në mënyrë intenzive. Jegëri, dhe miqtë e tij Autobotë mësojnë se çfarë në të vërtetë po bënte Atinxheri ishte ndihmimi i Lokdaunit që ta shpiente në dorë “bërthamën” e cila do krijonte Transformium të mjaftueshëm që të këqinjët të shtoheshin. Jegëri mëson dhe se Xhoshua Xhojs, kryetari i ISK (Institutit Shkencor të Kinematikës) ka gisht këtu.
Se a do të arrijnë Autobotët ta fitojnë luftën, do ua lë befasi. Pra, shikojeni filmin dhe kuptojeni vetë.

 

Trailer: Youtube

 

Vlerësimi sipas IMDb: 6.0/10

Untitled 1
Shenim: Komentet fyese dhe qe nuk kane lidhje me filmin nuk do te pranohen.